تکنيک هاي قدرتمند ادبي گفتار زباني

استفاده برنامه ريزي شده از فن بيان زبان تأثير عمده اي در چگونگي دريافت گفتار شما توسط مخاطبان دارد. گفتن کلمات صحيح در زمان مناسب و به روش صحيح مي تواند به تأثير خاصي برسد.

براي رسيدن به تأثير از زبان استفاده کنيد

استفاده دقيق از زبان طي سالهاي متمادي سخنان قدرتمند بسياري ايجاد کرده است. در اينجا چند وسيله وجود دارد که مي توانيد براي سخنراني بعدي خود استفاده کنيد.

سوالات بلاغي

ارائه بعدي خود را با يک سوال باز شروع کنيد. مخاطب را به خود مشغول مي کند و باعث مي شود که اوايل در مورد گفتار شما فکر کنند. از سوالات در طول استفاده استفاده کنيد و مکثهاي بعدي را ترک کنيد ، به مخاطب اجازه دهيد تا در مورد يک پاسخ فکر کند.

فن بيان

مکث در لحظه مناسب

اين فقط قبل يا بعد از مکث تأثير را به جمله مي افزايد. اين يک تکنيک ادبي خوب است که مي توانيد از آن براي پيام کليدي گفتار خود استفاده کنيد. از صبر کردن 3-5 ثانيه قبل از صحبت کردن نترسيد ، و بيشترين تأثير را بر سخنان خود اضافه کنيد.

سه برابر

پيام ها و کلمات در گروه هاي سه نفره به بهترين وجه به ياد مي آورند. قدرت سه در همه ابعاد صحبت کردن در ملاء عام و رسانه ها استفاده مي شود. کلمات زن و شوهر در گروههاي سه نفري با حداکثر تأثير ، مانند "آنها با عشق طولاني و ماندگار به يکديگر بزرگ شدند."

نکته اصلي را تکرار کنيد

يک تکنيک که اغلب توسط سياستمداران مورد استفاده قرار مي گيرد ، بايد 5 بار قبل از اينکه مخاطب شروع به استفاده از آنچه گفته مي شود ، بطور ميانگين گفته شود.

و بنابراين اگرچه ما با مشکلات امروز و فردا روبرو هستيم ، هنوز يک رويا دارم. اين رؤيايي است که ريشه در روياي آمريکايي دارد.

من يک رويا دارم که روزي اين ملت قيام کنند و معناي واقعي عقيده خود را زنده کنند: "ما اين حقايق را خود بديهي مي دانيم ، که همه آدميان با هم برابر شوند."

من يک رويا دارم که روزي بر روي تپه هاي سرخ جورجيا ، فرزندان برده هاي سابق و فرزندان صاحبان برده هاي سابق بتوانند کنار ميز برادري بنشينند.

من يک رويا دارم که روزي حتي ايالت مي سي سي پي ، ايالت که با گرماي بي عدالتي در حال گرمازدگي است و با گرماي ظلم و ستم فرو مي رود ، به واحه اي از آزادي و عدالت تبديل شود.

من يک رويا دارم که چهار فرزند خردسالم يک روز در ملتي زندگي کنند که در مورد رنگ پوستشان بلکه از نظر محتواي شخصيت آنها قضاوت نشود.

من امروز رويايي دارم! من يک رويا دارم که روزي در آلباما ، با نژادپرستان شرور خود ، با فرماندار آن که لبهايش را با کلمات "دخالت" و "ابطال" جاري کرده است - روزي در آلباما پسران و دختران سياه پوست حاضر خواهد شد. به عنوان خواهران و برادران ، مي توانند با پسران کوچک و دختران سفيد بپيوندند.

من امروز رويايي دارم! من آرزو دارم که روزي هر دره برافراشته شود ، و هر تپه و کوه کوه پائين بيايد ، مکانهاي ناهموار دشت ساخته شود و مکانهاي کج مستقيم شود. "و جلال پروردگار نازل مي شود و همه ي مردم آن را با هم مي بينند."

تکنيک هاي ادبي استفاده شده است

Anafhora - تکرار عبارت "من يک رويا دارم" در ابتداي هر جمله.

Metonymy - عبارت "اجازه دهيد آزادي از سنگ کوه جورجيا حلقه کند . بگذار آزادي از کوه کوه مواج تنسي زنگ بزند . بگذار آزادي از هر تپه و مريلي ميسيسيپي زنگ بزند" ، پادشاه از اين مکان هاي شناخته شده نژادپرستانه براي تقويت نقطه نظراتش استفاده مي کند.

Hyperbole - King بارها و بارها از کلمات "همه" و "همه" استفاده مي کند ، و سخنان خود را اغراق مي کند ، "هنگامي که ما اجازه مي دهيم آن را از هر دهکده و هر هملت ، از هر ايالت و هر شهر حلقه کند".

تمايل - که در طول سخنراني مورد استفاده قرار مي گيرد ، تمجيدها کيفيت شعري را به گفتار اضافه مي کنند ، به عنوان مثال اين جمله "با توجه به رنگ پوست آنها بلکه با توجه به محتواي شخصيت آنها" قضاوت مي شود.

تقويت - کينگ بار دوم بسياري از نکات خود را تکرار مي کند ، با تأکيد و توضيحات بيشتر بار دوم ، "آمريکا چک بد را به مردم نگرو داده است ، چک که برگشته بودجه ناکافي است."

وينستون چرچيل - ما بايد در سواحل بجنگيم

قطعه متن

حتي اگر قطارهاي بزرگي از اروپا و بسياري از کشورهاي قديمي و مشهور سقوط کرده و يا ممکن است در چنگال گشتاپو و همه دستگاههاي نگران کننده حکومت نازي قرار بگيرند ، ما نبايد پرچم بزنيم يا شکست بخوريم. ما تا انتها ادامه خواهيم داد.

ما بايد در فرانسه بجنگيم ، در درياها و اقيانوس ها بجنگيم ، با اعتماد به نفس روزافزون و افزايش قدرت در هوا مي جنگيم ، از جزيره خود دفاع خواهيم کرد ، هر هزينه اي که باشد ممکن است.

ما در سواحل مي جنگيم ، در زمين هاي فرود خواهيم جنگيد ، در مزارع و خيابان ها مي جنگيم ، در تپه ها مي جنگيم. ما هرگز تسليم نخواهيم شد

و اگر ، که من براي لحظه اي باور نمي کنم ، اين جزيره يا بخش بزرگي از آن مورد انقياد و گرسنگي قرار گيرند ، پس امپراتوري ما فراتر از درياها ، مسلح و تحت حمايت ناوگان انگليس ، اين مبارزه را ادامه خواهد داد ، تا اينکه در خدا. زمان خوب ، دنياي جديد با تمام توان و قدرت خود قدم به قدم نجات و آزادسازي قديمي مي گذارد.

تکنيک هاي ادبي استفاده شده است

Anafhora - تکرار عبارت "ما بايد بجنگيم" در قطعه متن قابل مشاهده است. اين بر حرفهايي که او در اين پاراگراف ها مي گويد تأکيدات چشمگيري مي کند.

تمسخر - چرچيل از تکرار نامه ها براي تأکيد بر زمان تاريک اروپا استفاده مي کند ، "من همچنين توده هاي کسل کننده ، مته دار ، بي پروا و بي رحمانه از جنس سربازانگيز هون را مي بينيد که مانند توده اي از ملخهاي خزنده" و "باند وحشيانه شما که کار شما را انجام مي دهند ، مي بينم. اراده شرور. "

Antistrophe - تکرار کلمات در پايان جملات پي در پي ، "عشق به صلح ، زحمت براي صلح ، دعوا براي صلح ، دستيابي به صلح".

هيپوفورا - چرچيل سؤالات مختلفي را مطرح مي کند و سپس خود به آنها پاسخ مي دهد ، "شما مي پرسيد ، سياست ما چيست؟ مي توانم بگويم: اين است که جنگ کنيم ، از طريق دريا ، زمين و هوا »و" شما مي پرسيد ، هدف ما چيست؟ من مي توانم با يک کلمه پاسخ دهم ، اين پيروزي است. "

قانون سه - چرچيل در بسياري از سخنان خود از اين تکنيک ادبي استفاده مي کند ، "اين پايان کار نيست. اين حتي آغاز پايان نيست. اما شايد ، اين پايان آغاز باشد "و" هرگز قبل از اين در جنگ انسانها به تعداد معدودي به اين تعداد زياد بدهکار نبودند ".

منبع اينترلن

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سرگرمی و کسب درآمد مرکز تخصصي آموزش سئو ، وردپرس و ديجيتال مارکتينگ بصورت رايگان و Tracey علم ورزش خانه خنده درمانسرا Johnny Curtis دنیای بازی Eric